Om oss

Her kan du lese litt om oss i Ziko Gruppen AS, og vår historie frem til i dag.

Om Ziko Gruppen

Ziko Gruppen har med tiden blitt et anerkjent eiendomsutviklingsselskap. Vi startet vår reise lokalt, men anser oss nå som engasjerte og nasjonale utviklere av eiendom.

Vår reise begynte den 15. desember 2018, da selskapet ble grunnlagt med basis i Ziko Holding og Apollon Invest. Begge selskapene har en solid historie, med røtter tilbake til 2005.

Fornyelse

Vi har et ønske om å renovere og utvikle eksisterende bebyggelse for å imøtekomme de fremtidige samfunnsbehovene i nærområdet. Gjennom god planlegging og et engasjert team har vi i dag gjennomført en rekke slike prosjekter.

Vi er også opptatt av å ivareta og videreutvikle eksisterende bygg for å møte fremtidige næringsbehov. Ved hjelp av innhentet kunnskap og god planlegging har vi oppgradert og tilpasset eiendommer til moderne standarder, samtidig som vi har prøvd å beholde deres historiske stilart.

Gode resultater

Vår erfaring og ekspertise har gjort det mulig for oss å realisere flere bemerkelsesverdige prosjekter. Blant våre stoltheter finner vi Helgeland Handelspark, Neptun Lekeland og mELLOm. Sistnevnte har transformert de gamle Ello-lokalene til et stort og pulserende næringsbygg, som nå er en viktig del av vår regionale infrastruktur.

Logo for Ziko Gruppen AS
Samlingsbilde av menneskene i Ziko Gruppen AS.
På utsiden av næringsbygget Mellom i Bytesteinen 1, Kristiansund.

Vi ivaretar våre leietakere

En viktig verdi for oss er å forvalte våre eiendommer på en moderne og profesjonell måte. Vi setter stor pris på våre leietakere og forstår betydningen av å tilhøre et trygt og trivelig miljø for deres virksomhet. Vi er alltid tilgjengelig for å møte behovene til våre leietakere for å sikre at deres interesser ivaretas.

I fremtiden

Vårt mål er å være en pålitelig og solid aktør innen eiendomssektoren. Vi søker stadig etter nye muligheter og partnerskap som kan bidra til vekst og utvikling, samtidig som vi opprettholder en høy standarder for kvalitet og profesjonalitet.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å utforske potensielle samarbeidsmuligheter. Kanskje kan vi være en del av din fremtidige suksesshistorie?

Hopp rett ned til innholdet