Bilde av kontorlokale i Kristiansund.

Kontorlokale i Kristiansund sentrum?

Skrevet av Ziko Gruppen

Skrevet av Ziko Gruppen

Flott mulighet i Kristiansund sentrum

Vi tilbyr nå en hel etasje med fantastiske muligheter for leie. Denne imponerende 2. etasjen byr på en rekke fordeler, inkludert en romslig kantine og en herlig terrasse. I tillegg er det et bredt utvalg av kontorer tilgjengelig. Leieperioden starter fra 1. august 2023 (tidligere innflytting kan avtales nærmere).

Vårt primære mål er å leie ut hele etasjen til én leietaker, men vi er også åpne for å tilby dette som et kontorfelleskap, for å imøtekomme ulike behov. Vi ønsker å skape et fleksibelt og inspirerende arbeidsmiljø for våre leietakere, hvor samarbeid og produktivitet kan blomstre.

For en hyggelig visning eller ytterligere informasjon, vennligst kontakt Espen Bugge Larssen. Han vil gjerne være behjelpelig med å svare på eventuelle spørsmål og vise deg rundt i lokalene. Vi oppfordrer også til å spre det gode budskapet til potensielle interesserte.

Dette er en enestående mulighet til å sikre deg leie av moderne og attraktive lokaler i Kristiansund-sentrum. Ta kontakt i dag for å utforske de mange mulighetene denne eiendommen har å tilby.

Profilfoto av Espen Bugge Larssen.

Mer informasjon om eiendommen?

Ta kontakt med Espen Bugge Larssen på tlf. 981 65 000 eller send en e-post til espen@ziko.no.

Hopp rett ned til innholdet